Hvert år laver vi en plan over bedene i skærehaven – der hvor de fleste georginer står. På den måde kan vi nemmere holde styr på de mange forskellige typer – selvom der nogle gange kan ske en smutter.

SkærehaveplanHer er planen for skærehaven 2013. Vi har, som i de sidste to år, valgt at opdele de yderste bede efter hvilken type det er – Pompon, kaktus, ball og stor dekorativ – 36 knolde i hvert bed. De inderste bede er mere blandende, men indeholder de øvrige dekorative, åkander og lave georginer – 20 knolde i hvert bed. I alt 224 knolde i vinkelbedene i skærehaven. Herudover har vi ofte ‘ekstra’ knolde i bedene i siderne – her er typisk endnu 100 knolde.

 

Herunder ses vinkelbedene fra 2012 – sammensætningen af bedene bliver tilpasset og finpudset fra år til år.

sidebede 4 sidebede 2 

sidebede 1 sidebede 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.