Et glimt af forår

Da vi fik kigget nærmere på den ene kameliabusk, viste det sig at den så småt er ved at springe ud. Der er i hvert fald en knop der er rødlig i spidsen. Nu er vi endnu mere glade for at vi placerede vinterhiet i den anden ende af drivhuset. Vi må huske at få […]

Klar til storm

De lover storm i nat – derfor har vi travlt med at spænde efter i drivhuset, så glasset ikke rykker sig løs. Det er godt at vi har en der kan kravle på stiger og svinge sig rundt i toppen af drivhuset!

Vinterhi

Så fik vi langt om længe ‘vinterhiet’ op i drivhuset. Det har jo heldigvis været mildt længe og de få nætter med frost har vi klaret med fiberdug.    Vi har i år valgt at sætte vinterhiet op i den modsatte ende af huset – hvilket gør det noget nemmere  i forhold til at pakke […]

Nye skud

Vi har klippet lidt ned i drivhuset og gjort vinterklart (lettere forsinket!) Og under visne blade viser sig nye fine skud – klar til foråret. Her er det kanaerne der bliver klippet og akelejerne der skyder fint.    

Vinterputtet

Kasserne med georgineknolde er blevet vinterputtet i stalden til opbevaring. I år står de i stalden, som er blevet isoleret, i stedet for i værkstedet.   Vi har sat en blæser til, for at lave lidt cirkulation, så knoldene kan tørre ordenligt. Vi ser dem efter i løbet af januar og februar.