Sensommer

Der er fuld knald på farverne i skærehaven – især i den flotte sensommersol, men det er også lidt vemodigt, for nu er vi på vej mod mørke og kulde – og ikke flere blomster. Så vi nyder dem nu i fulde drag og plukker buketter på livet løs.     

Nu med skilte

Så er vi ved at være klar til åben have i morgen – og nu med skilte til georginerne i skærehaven. Vi kan (næsten) huske alle navnene, men det er noget nemmere at gå på havevandring , når man kan se navnene direkte ved planten. Vi håber på tørvejr og glæder os til at se […]

STORM

Sikken en storm vi har haft i nat! Skærehaven har stået for skud og en del af georginerne er knækket! Typisk – de var lige så flotte. Men det kunne have været meget værre – vi må ned og binde op, så skal de nok rette sig!

Svaler på træk

Her til formiddag havde vi en sjov fugleobservation i drivhuset. Der var en stor flok svaler, der havde samlet sig og slået sig ned på den ene side af drivhuset. De sad på glasset imod vinden og fløj nogle gange i samlet flok ud fra drivhuset igen. Et lidt sjovt syn.

Blomstertæppe

Det er som et stort farverigt tæppe af blomster i skærehaven i øjeblikket – det er helt fortryllende med alle de farver. Vi nyder dem hver dag, og plukker den ene buket efter den anden.

Møddings lathyrus

På vores mødding vokser der de fineste lathyrus – ja, og de dufter dejligt! Sådan går det hvert år at der kommer forskellige fine blomster på møddingen. Så kan man altid gå derud og plukke sig en fin ‘møddings-buket’.