Et grønt bagtæppe

For et par år siden satte vi nogle egeføj lagt væggen i den ene side af drivhuset – ideen var at de skulle vokse op og dække væggen. Det er nu lykkedes – særdeleshed i et bed hvor der er lavet et flot grøt bagtæppe af nyudsprugne blade som står flot til de hvide alium.

Høns i haven

Hønsene har efterhånden i noget tid måtte blive lukket ud – og de nyder det i fulde drag. De føler sig meget hjemme i haven og kommer på tur op i staudebedet. Dog bliver de holdt inde, så snart vi har sået noget!!

Hvide skyer

I skærehaven står 3 pæretræer som blomstrer som noget af det første. De er så smukke nu og står som hvide skyer på den blå himmel.

En grøn pude

Min mor plantede en ’aflagt’ husfred ud i et af bedede for nogle år siden – og hvert forår tænker vi at nu må den da være død. Men den ’svulmer’ op og bliver til et flot grønt tæppe, der efterhånden er på vej ud på gulvet. Der er ret fugtigt der hvor den står, […]

Drivhus

Det øgede antal timer med solskin kan tydeligt ses inde i drivhuset. Det er lige før man kan se planterne gro. Akelejerne blomstrer, kalaerne står med blomster og flere er på vej. Sporebaldrian og riddersporer blomstrer på livet løs og aliumerne er lige sprunget ud. Vi har plantet en del sommerblomster ud og håber at […]