Sidste år bestilte vi 20 nye georginer fra den østrigske gartner Peter Haslhofer –                     www.peters-dahlien.at. Han er kendt for sine flotte store dekorative dahlia, som han selv fremavler. Nu er nyerhvervelserne blevet pottet og stillet i drivhuset til spiring. Vi har taget forbehold for forårsvejrets luner og pakke dem godt ind om natten.

Østrigske georginer i potter  Østrigske georginer i flamingo

Vi har bestilt: L.A.T.E, Spartacus, Bohemian Spartacus, Karma Choc, Fatima, Vulkan, Simons Honor, Kenora Valentine, Hapet Cycloop, Bargaly Blush, Hapet Vinete, Hapet Red King, Hapet Pearl, Geerlings Cupido, Vassio Meggos, Hapet Red Sea, Hapet Geisha, Hapet Elite, Hapet Amulet, Hapet Balance.

Vi glæder os til at se dem ‘live’.

Østrigske georginer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.