Blomsterregn

I drivhuset har vi en del klematisser og en blåregn – de blomstrer i øjeblikket og er så smukke. Der er et helt blomstervandfald og en vidunderlig duft fra blåregnen.

Så er vi klar

I weekenden fik vi lagt alle vores knolde i skærehaven – så nu er vi klar til knoldesalg på søndag d. 6. maj.   Drivhuset blev ved samme lejlighed finpudset.   Vi har en del nye knolde til salg i år – blandt andet Gitts Crazy og Hapet Pearl:   Vi glæder os til at […]

Forår i luften

På dage hvor solen skinner er det da bare med at komme ud og nyde at det der pibler frem. I staudebedet er der juleroser, vintergækker og tulipaner der vælter op ad jorden.

Finurlige akelejer

   Det er helt utroligt hvad naturen kan finde på at skabe – akelejerne er så fascinerende, da de kan krydse sig på kryds og tværs, og på den måde opstår de flotteste former, farver og detaljer. Vi har en masse akelejer stående under vores hasselbuske, og her har de krydset sig på kryds og […]

Blomsterflor

Tulipantræerne blomstrer på livet løs og er hurtigt ved at afblomstre med de sidste par dages varme. Men de har den flotteste sky af hvide blomster – det samme har pæretræerne. Det bliver ikke smukkere!

Forspiring

Så fik vi lagt nogle af de nye knolde fra sidste år i potter til forspiring – det blev til en del og de er sat i bobleplasthytten hvor der er lunt og fugtigt. Nu må vi se hvornår de første spirer viser sig.

Nye kartofler

Så er der lagt to rækker kartofler i drivhuset – vi har dækket med fiberdug og givet et godt lagt spagnum både i rækken og ovenpå. Så venter vi tålmodigt 70 dage på at der skal komme lækre nye kartofler.