Knolde i skærehaven

Så er vi så småt igang. I Storebededagsferien startede vi på at lægge georgineknoldene i skærehaven. Selvom jorden kun er ca. 10 grader, er den fin tør – så vi tager chancen, og satser på at varmen er lige om hjørnet! Det er altid et puslespil at få det til at gå op med pladsen, til alle […]

Vand i drivhuset

I weekenden fik vi fyldt det runde bassin, der er muret op i midten af drivhuset, og på grund af det gode vejr fik vi virkelig glæde af den fine spejlingseffekt, det giver. Vi håber den holder tæt! (Jordbunken der kan ses udenfor drivhuset skal selvfølgelig jævnes ud!)      

Tak for besøget…

…til alle dem, som lagde vejen forbi drivhuset i Ormeslev i weekenden. Det var dejligt at møde så mange have- og dahliaentusiaster – og vejret var jo helt fantastisk!              Vi ses til åben have i sensommeren.

Tulipaner

Det ene af de to tulipanmix lagt i drivhuset sidste år, står nu i fuldt flor – Scandinavian Skies. Det andet mix er også fint på vej – Kitty Cat mix.            

Blomsterflor

På trods af kulde de sidste par uger…    …så har solskinnet alligevel resulteret i blomstrene træer og udsprungne tulipaner i drivhuset. Det ene abrikostræ og mandeltræet er sprunget ud – vi prøver selv at bestøve blomsterne i håb om en god høst – på trods af sovende bier.    Et af de nye tulipan-mix […]