Jordforbedring

I dag fik vi kørt noget godt komposteret træflis på bedene i skærehaven. Det var tiltrængt for der var lidt ‘lavvande’ i nogle af bedene. Vi håber det giver god næring til de kommende knolde.

Abrikosblomster

Så er det ene abrikostræ i drivhuset sprunget ud – vi havde ellers regnet med at mandeltræerne ville springe ud først. De andre træer er også lige ved at springe ud – og flot er det i solskinsvejret!

Knoldesalg 7.- 8. maj 2016

Vi glæder os til foråret og har allerede store planer for alle gøremålene i haven – såning, jordforbedring, forspiring af knolde….vi har travlt. Vi har også travlt med at planlægge årets plan for skærehaven og nedgravningen af alle knoldene. Og ikke mindst har vi travlt med at planlægge knoldesalg – vi håber I vil kigge […]

Hurra!!

Hurra, hurra – i februar er det 3 år siden Dahliagaarden.dk gik live. Det er indtil nu blevet til 312 blogindlæg om små og store havebegivenheder. Vi nyder at bruge bloggen som dagbog og tilbage kig på hvilke aktiviteter vi gjorde hvornår de foregående år – det er jo meget hyggeligt. Sidste år bød på flere […]

Forårsfornemmelser

I drivhuset er alium’erne begyndt at titte op flere steder – mange steder er der to spirer der titter op – vi glæder os til det lilla blomsterflor. Herunder hvordan det så ud i maj sidste år.