Kæmper

Nogle af de helt store georginer er begyndt at blomstre i skærehaven – de er så imponerede med deres kæmpe blomsterhoveder! Her er det Emory Paul og Cafe au Lait

Dumme dyr!

Ikke nok med at vi må kæmpe med særdeles mange dræbersnegle, der smæsker sig i vores georginer i år – når endelig der er kommet en vis størrelse på planterne, så kommer rådyrene og ‘fejer’ deres gevirer mod de dejlige ‘tykke’ stængler! Rådyrene må åbenbart også synes at georginer er dejlige!

Et lilla bagtæppe

I skærehaven vil vi også gerne have andet end georginer – selvom der er kamp om pladserne. Men vi har valt at lave en række af kæmpe verbena som afslutning på bedene ind mod drivhuset. Det ser rigtig fint ud med en lilla sky svævende over de mange flotte georginer.

Så kom blomsterne endelig

Varme har der ikke været meget af og det ses også på mængden af blomster der er i skærehaven nu. Der er slet ikke så mange som der plejer at være på denne tid, men det begynder at hjælpe. Og vi nyder hver ny blomst der springer ud – og bliver lige overraskede over hvor […]

Klipning

Vi fik tid til lidt nusseri i drivhuset på en af de våde dage – vi fik klippet buksbom hækkene langs kanterne af stierne og nusset lidt om bedene. Nu ser det så fint ud – selvom der ikke er så meget der blomstrer lige nu.