Vi kan snart ikke vente med at komme igang i haven, og derfor kribler det også i fingrene efter at se, hvordan georginerne har det. I efteråret blev de efter opgravningen sorteret og pakket i kasser og har efterfølgende stået i et værksted, hvor der er lidt varme på – der er omkring 8 grader.  

Sortering           Kasser

Georginerne er blevet tilset med jævne mellemrum gennem hele vinteren – for som Marianne fra Havefolket.com skrev på bloggen i efteråret – så er det vigtigt med franske visitter, når det gælder dahlia.

Vores georginer ligger i kasser med avispapir i bunden. Der er rigeligt luft mellem de stablede kasser, og der står en lille blæser i opbevaringsrummet, der sørger for cirkulation i rummet. Med jævne mellemrum har vi sprøjtet lidt vand ind mellem kasserne med en forstøver for at holde knoldene fugtige – et par gange har der været blandet lidt Atamon i vandet for at holde svampesygdomme væk.

fransk visit

Vi er netop begyndt at dele georginerne, og de ser meget fine ud – mange har allerede store knopper. Så det tegner godt for sæson 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *