Løg en masse 3

Når solen endelig er fremme , så bliver der hurtigt dejlig varmt i drivhuset. Det er også noget tulipanerne kan li’. De myldrer op ad jord og krukker nu. Vi går også og spejder efter de 50 Alium (Ambassador) løg, som vi lagde i de to store bede i drivhuset – indtil videre har vi talt 11 stk. i det ene og 7 stk. i det andet – der skulle gerne komme lidt flere!!

Løg en masse 1

Løg en masse 18

Løg en masse 10

Løg en masse 9

De to store kameliabuske, som vi fik plantet ud i drivhuset sidste år, står med flotte store blomsterknopper på. På den ene busk kan man allerede skimte den rødlige farve – vi håber, at vi når at pille ‘vinterhiet’ ned, som den ene lige nu står skjult af, inden den blomstrer! For det ville da næsten være for ærgerligt ikke at kunne nyde den.

Løg en masse 5 Løg en masse 6 Løg en masse 7

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.