I foråret såede vi hvide Cosmea inde i jernstativerne, som Klokkerankerne vokser op ad. Cosmea planterne er vokset fint op og de har også blomstret i en lang periode, men nu har vi besluttet at fjerne dem fra stativerne.klokkeranker og cosmea 10

klokkeranker og cosmea 9

Både for at lette lidt i alt det grønne – så man kan se lidt til nogle af alle de andre blomster – herunder havet af gule tagetes. Samtidig vil vi også gerne sørge for at Klokkerankerne får mulighed for at vokse op og blive store.

klokkeranker og cosmea 4 klokkeranker og cosmea 3

Der er allerede blomster på nogle af klokkerankerne – fine blå og hvide klokker! Og de er da også ved at vokse over spærene i drivhuset.

klokkeranker og cosmea 8 klokkeranker og cosmea 7 klokkeranker og cosmea 6

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.