I weekenden blev der åbnet op for ‘vinterhiet’ – det vil sige bobleplast hytten i drivhuset. De store cameliabuske og oliventræet trængte til at blive vandet igennem og gødet. Og med det fine solskin er det jo bare med at få planterne ud af gemmerne (vi kunne ikke dy os!) – så må fiberdugen frem, hvis der skulle komme lidt frost.

Travlhed5 Travlhed8Travlhed12 Travlhed1

Travlhed3  Travlhed4

Vi har også haft travlt med at så – to slags tagetes (Vanillie og Alaska), som ikke har den karakteristiske orange tagetes farve, men som bliver mere afdæmpet. Vi havde Alaska sidste år i drivhuset med stor succes. Så der er også blevet sået en række direkte i drivhuset.

Travlhed6 Travlhed7

Herudover har vi haft travlt med klokkerankerne, som vi selv havde høstet frø fra – der er sået rigeligt! og ja…så har vi også fået delt lidt georginer! De pottede knolde er kommet ud af vinterhiet.

Travlhed2 Travlhed9

Spinaten og kartoflerne, som vi såede/lagde for 14 dage siden har også haft travlt – det er allerede kommet op!

Travlhed11 Travlhed10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.