Søndag d. 18. august kl.14-17.

Martins red

Sommeren er kommet!

Skærehaven er ved at eksplodere i et flor af georginer i forskellige former, farver og højder. Vi håber på, at det gode vejr bliver ved, så blomstringen fortsætter med samme hastighed. Vi vil rigtig gerne vise alle vores georginer frem – især de nye fra Østrig, som vi med spænding følger, når de springer ud. Derfor holder vi åben have søndag d. 18. august 2013 fra kl. 14-17. Alle er velkomne til en hyggelig havesnak. Det er på Ormeslevvej 34, 4241 Vemmelev.

 Åben Have 2013 grupperet

 

 

2 thoughts on “Åben have

 1. Smukt ser det altså ud ! Wauuuu.

  Jeg selv har mine i krukker, men det er ligesomom de er gået i stå. Har haft en gødningspind eller 2 i krukken, – men nu sker der ikke så meget mere.

  Gode forslag søges? Ønsker selvfølgeligt den overdådige blomstring man ser hos jer !!!

  Mange hilsner

  Rikke

  • Hej Rikke
   Mange tak!
   Vi har også prøvet at have nogle knolde i krukker, men erfaringerne siger, at krukken skal være af en vis størrelse, før georginen vokser, som hvis den var i jorden. Vi har ikke så mange knolde i krukker af samme grund da, de ofte ikke bliver helt så store eller med helt så mange blomster.
   Vi gøder vores georginer med naturgødning (ca. en håndfuld til hver plante), i foråret, når de er kommet op af jorden og herefter igen midt på sæsonen! Jeg aner ikke om dette er den ‘korrekte’ måde at gøde på, men det har virket fint indtil nu! Det skal siges, at vi godt kan se, at tørken i år har været hård ved væksten i planterne!
   Jeg håber vi ses imorgen til åben have.
   Mange hilsner Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *