Natten til lørdag var skæbnesvanger…

Frost2 Frost3

for nogle haveejere med dahlia! Temperaturen kom lige tilpas langt ned nogle steder i landet til at georginerne blev ‘svitset’ af!

Vores georginer står heldigvis stadig flot – om det er fordi vi bor tæt på vandet eller om drivhuset giver en form for beskyttelse vides ikke. Normalt er georginerne i skærehaven mere udsatte overfor frost, da haven ligger forholdsvist lavt i forhold til resten af haven – men vi var vist heldige!

Vi planlægger først at grave vores knolde i starten af november – så derfor er det jo ekstra dejligt at de fortsat er kønne at se på! Vi har dog været lidt igang i drivhuset, da der var en knold der lå i vejen for nogle tulipanløg!

Frost1

2 thoughts on “I live?!

 1. Hej
  Jeg skulle lige søge på en georgine Robin Hood og fandt den på jeres hjemmeside. Sikke mange flotte georginer I har, jeg er rigtig glad for georginer, så nu har jeg tilmeldt mig jeres nyhedsbrev, glæder mig til at se mere, om ikke andet så næste år.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen

  • Hej Lene,
   Tak for din kommentar – jeg er glad for, at du kan lide vores side – vi er også selv meget bidt af georginerne, og nyder de sidste pragtfulde blomster i øjeblikket.
   Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, så får du ihvertfald en mail, når vi for eksempel holder knolde-salg i foråret og åben haven i sensommeren. Her vil der være masser af ‘georginenørderi’ 🙂
   Jeg håber vi ses!
   Med venlig hilsen Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *