Ingen åben have i år

Jeg ved, at der er flere, der gerne vil komme til åben have i vores skærehave – devsærre når vi det ikke i år (igen) – øv! I år kan vi ikke skyde skylden på et bryllup, men må give helt almindelig travlhed og mange planer, som undskyldning i stedet. I stedet har jeg vist en masse billeder […]

Tak for besøget

Tak til alle der kiggede forbi til weekendens knoldesalg og ‘trodsede’ det gode vejr. Sikke skønt havevejr! Vi ses igen til åben have i sensommeren og håber på en god sommer.

Knoldesalg 7.- 8. maj 2016

Vi glæder os til foråret og har allerede store planer for alle gøremålene i haven – såning, jordforbedring, forspiring af knolde….vi har travlt. Vi har også travlt med at planlægge årets plan for skærehaven og nedgravningen af alle knoldene. Og ikke mindst har vi travlt med at planlægge knoldesalg – vi håber I vil kigge […]

Nu med skilte

Så er vi ved at være klar til åben have i morgen – og nu med skilte til georginerne i skærehaven. Vi kan (næsten) huske alle navnene, men det er noget nemmere at gå på havevandring , når man kan se navnene direkte ved planten. Vi håber på tørvejr og glæder os til at se […]

Åben have

Vi holder åben have igen i år – søndag d. 13. september 2015 kl. 14-17. Vi håber, at I vil komme forbi og se vores georginer (og alt det andet ‘havenørderi’) – det er på Ormeslevvej 34, 4241 Vemmelev. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig havesnak.    

Tak for besøget

Tak for besøget til de mange, der lagde vejen forbi drivhuset her i weekenden. På trods af gråvejr og regnvejr, var der mange der kiggede forbi til en havesnak, hvilket jo er dejligt. Tak for det. Vi ses igen til åben have i sensommeren.

Husk…

…knoldesalg og åbent drivhus næste weekend d. 25-26. april 2015 fra kl. 11-16. Vi håber på at se mange haveentusiaster til åbent drivhus og salg af vores overskydende knolde. Vi ses!

Flere besøgende

I dag har vi haft besøg af flere haveinteresserede. Aktive Kvinder fra Høng kom på besøg for at kigge på skærehaven og drivhuset – 37 kvinder kunne lige være i drivhusets ‘living’ område!