Forår i luften

På dage hvor solen skinner er det da bare med at komme ud og nyde at det der pibler frem. I staudebedet er der juleroser, vintergækker og tulipaner der vælter op ad jorden.

Finurlige akelejer

   Det er helt utroligt hvad naturen kan finde på at skabe – akelejerne er så fascinerende, da de kan krydse sig på kryds og tværs, og på den måde opstår de flotteste former, farver og detaljer. Vi har en masse akelejer stående under vores hasselbuske, og her har de krydset sig på kryds og […]

Blomsterflor

Tulipantræerne blomstrer på livet løs og er hurtigt ved at afblomstre med de sidste par dages varme. Men de har den flotteste sky af hvide blomster – det samme har pæretræerne. Det bliver ikke smukkere!

Forspiring

Så fik vi lagt nogle af de nye knolde fra sidste år i potter til forspiring – det blev til en del og de er sat i bobleplasthytten hvor der er lunt og fugtigt. Nu må vi se hvornår de første spirer viser sig.

Nye kartofler

Så er der lagt to rækker kartofler i drivhuset – vi har dækket med fiberdug og givet et godt lagt spagnum både i rækken og ovenpå. Så venter vi tålmodigt 70 dage på at der skal komme lækre nye kartofler.

Tulipaner

De tulipaner vi lagde til forspiring for en måneds tid siden har stået i drivhus og er langt fremme – desværre har musene spist lidt af dem – men der er stadig mange flotte tilbage, klar til udplantning.

Flere forårsfornemmelser

Det er ikke kun i drivhuset at det pipler op – foråret er også ved at vise dig udenfor. Påskeklokkerne har allerede blomster og tulipanerne er et godt stykke oppe.