genbesøg 1Sidste år havde et vipstjertepar slået sig ned i pebermynte duftgeranien og fik 3 unger. De er kommet igen i år (eller vi tror i hvert fald, at det er det samme par!) Denne gang har de slået sig ned i Akelejen, der står lige ud til stien – denne gang med et kuld på 5 unger.

genbesøg 3

genbesøg 2

Få dage efter billedet ovenover blev taget var reden tom – vi troede det værste – reden virker nemlig ret udsat dernede på jorden. Men vipstjerteparret kom fortsat med mad i næbbet, og vi kunne da også konstatere kort tid efter, at ungerne var ved fuldt vigør og hoppede rundt imellem planterne – undtagen én, der ikke klarede det. Den var allerede blevet smidt ud af reden inden da – den har sikkert været syg.

Det er nu meget hyggeligt med lidt liv i drivhuset – dog knap så hyggeligt med alle fugleklatterne!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *