Succesen med tulipaner i drivhuset var så stor i år, at vi gerne vil ha’ endnu flere til det kommende forår. Derfor er der blevet bestilt flere løg – lige på falderebet! Derfor kunne vi desværre heller ikke helt selv bestemme farvesammensætningen, men vi var nu ret heldige med det, vi har fået fat på.

løg3 løg8

Vi har lavet et mix af Queen of Night (200 stk), Blue Heron (100 stk), White Emperor (100 stk) og Red Wing (100 stk) – som alle skulle blomstre sent og have ca samme højde. De er fordelt med ‘løs hånd’ i de to store bede lige ved opholdsområdet i drivhuset.

løg10 løg9

løg4 løg6  løg5

Det næste mix er 8 grupper i de to store ‘staudebede’ af Orange Emperor (200 stk) og Canada (100 stk).

løg2 løg1

Nu må vi bare vente til engang i februar hvor de forhåbentlig begynder at pible op!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *