I år er det første år, at vi afprøver, hvad der kan og vil gro i drivhuset. Vi ville selvfølgelig også afprøve hvordan georginerne klarer varmen. Derfor lagde vi i foråret grupper af forskellige georginer – bla. Ivanetti, Lemon Zing, Mini Hellrosa, Viking og Diamant. Der var også en knold der havde overvintret i drivhuset – Eveline.

eveline i drivhus3 eveline i drivhus 2

Konklusionen på forsøget er lidt blandet, da nogle knolde har klaret det fint, mens andre har været plaget af sygdom (som skyldes ferskentræet), og derfor er blevet klippet ned.

Diamant i drivhus diamant i drivhus2

Herudover har vi observeret, at det er bedst med lyse georginer – både da de lyser op i alt det grønne, men også fordi de mørke har en tendens til at blive ‘afbleget’ af solen – specielt midt på sommeren – nu er de ved at rette sig i forhold til farven. Planterne bliver også utroligt høje, så opbinding er et must.

Gule geor drivhus gule geoer drivhus2

geo i drivhus2 geo i drivhus1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *